RE-BUILD GENERATION

RE-SET YOUR STATE OF MIND SPORT, COACHING EN VOEDING IS DE JUISTE MIX OM JOU ONDERSTEUNING TE GEVEN BIJ DUURZAAM (MEDISCH) HERSTEL. IN SAMENSPRAAK MET JOUW (MEDISCHE) BEGELEIDER WERKEN WE AAN JOUW DOELSTELLING. IK BEN ERVAN OVERTUIGD DAT LICHAMELIJKE EN GEESTELIJKE BALANS JOU WEER POSITIEF IN HET LEVEN LAAT STAAN.

“ WORD HARD, GAIN HARD ”
-CLIFF-
“ Ik zat niet lekker in mijn vel, ik had last van depressie. Mijn begeleider bij lister nieuwegein wees mij op fitness. Vervolgens werd ik gekoppeld aan Cliff. In het begin had ik ontzettend veel moeite om te sporten. Maar cliff stimuleerde mij enorm! Ik begon mij lichamelijk en geestelijk steeds beter te voelen, raakte enthousiast en was gemotiveerd om door te pakken. Cliff heeft mij de grote lijnen laten zien van fitness en sporten op een gezonde manier en hij heeft mij handvatten aangereikt om zelf door te gaan. Voor lichamelijk en geestelijk advies kon ik bij hem terecht. Dat is voor mij de gouden combinatie! ”
Ervaring van Eva (26 Jaar)
“ Sporten is als een medicijn voor mij tegen psychosomatische gezondheidsklachten. Hoe meer stress ik heb, hoe meer chronische pijnklachten ik ervaar. Toen cliff ons kwam begeleiden, was iedereen enthousiast en zagen we hem als ons grote voorbeeld. Cliff weet heel veel van fitness af, dit is zijn terrein en grote passie. Ook is cliff creatief in het gebruik van attributen en heeft hij weinig tools nodig om mensen in beweging te krijgen. Mensen voelde zich meer gemotiveerd om te sporten, er was meer structuur en samenhorigheid. Openstaan voor feedback maakt hem een fantastische sportbegeleider. Het is niet makkelijk iemand met chronische pijn te motiveren, maar jij hebt mij geïnspireerd. Veel succes met re-build.Nu! ”
Ervaring Van Ramon